Hypno- en regressietherapie

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Heb je het gevoel in cirkels te blijven draaien?

Doe je soms dingen en begrijp je zelf niet waarom?

En bovenal, heb je er last van?

Dan is dit het moment om je op te geven voor hypnotherapie.

Samen formuleren wij een helder en haalbaar doel. Op creatieve wijze en met gebruik van hypno-therapeutische technieken, leer je jezelf beter kennen. Door het werken met delen van jezelf, krijg je zicht op wat eerder verborgen was. Middels meditaties en visualisaties in combinatie met mindfulness technieken, neem je weer beheer over je eigen leven.

 

Hoofd met hart verbinden waardoor je je gevoel (weer) als kompas kunt gebruiken. Wat als vanzelf een gevoel van 'met de stroom mee' creëert.  

 

Benieuwd of hypnotherapie iets voor je is? 

Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Wanneer je in therapie besluit te gaan, bedraagt de investering €99,- per sessie.  

Een sessie duurt ongeveer 1-1,5 uur. 

Na een uitgebreide intake stellen wij samen een plan van aanpak op. 

 

In het kort waarom je voor hypnotherapie kiest;

- Omgaan met verlies en rouwverwerking.

- Verwerken van trauma's. 

- Relatieproblemen. 

- Begeleiding bij kanker.

- Angsten en fobieën.

- Omgaan met spanningen en burn-out.

- Persoonlijke groei. 

- Het afleren van verslavingsgedrag.

- Het vergroten van zelfvertrouwen. 

 

Ervaringen uit de praktijk:

Svenja heeft mij op een respectvolle manier begeleid in het bewustwordingsproces. Van te voren altijd een fijne uitleg en informatie. Ruimte om je hart te luchten en situaties te omschrijven. Svenja weet waarover ze het heeft en kan zich enorm goed inleven door eigen ervaringen. Dit is voelbaar en ze wil iemand écht verder helpen in het leven door vaste patronen te doorbreken. Dit alles mag in je eigen tempo en er is respect voor je eigen gevoel. Dankbaar!

N. uit Vlissingen 

 

 

Vorig jaar heb ik bij Svenja een coachingstraject doorlopen.

Svenja is een warm, empathisch persoon en heeft de gave om zonder oordeel op een professionele manier

begeleiding te geven. Met haar naast me durfde ik me kwetsbaar op te stellen en na te denken over een nieuwe richting/ invulling in mijn leven. Na dit traject voelde ik mij beter, sterker en vol vertrouwen. 

Ben nog altijd dankbaar dat ik dit mijzelf cadeau heb gedaan.

 

Hannelies, februari 2021

 

Svenja is een top coach! Na een lange periode van onrust in mijn leven heeft zij me geholpen om de rust in mijzelf terug te vinden.

Door verschillende mindfull-sessie’s ben ik door een transformatie gegaan waardoor ik alles veel beter kan relativeren. Ik vond het voorheen ook altijd erg moeilijk om alleen te zijn, van Svenja kreeg ik de tools om de rust en de kracht in mezelf te vinden en hierop te vertrouwen.

Wanneer je niet lekker in je vel zit en je hebt het gevoel dat je de controle over jezelf elk moment kan verliezen, is Svenja de persoon om jou te helpen. :)

 

R. uit Vlissingen

 

Svenja heeft mij tijdens de sessies met kennis van zaken, betrokkenheid en op een uitnodigend manier geholpen om mijn processen aan te gaan en de klachten te transformeren. Hierbij hield ze goed het overzicht en stemde zij zich goed af om op mijn tempo de dingen aan te pakken. Haar open en liefdevolle houding hadden een stimulerende werking op het proces. Nogmaals bedankt!
Y.I.